Nieuwe materialen combinatie golfclubs

De nieuwe Nc9 ijzers demonstreren op indrukwekkende wijze waar Wilson Staff op dit moment technisch toe in staat is. Wilson liet twee topkwaliteit metalen aaneensmeden en creëerde een nieuwe 'double face' materiaalcombinatie.

Het versmelten van het titanium en het zachte 304 roestvrijstaal vindt plaats onder zeer hoge druk (meer dan een miljoen pond per square inch). De hieruit ontstane duurzame metaalkundige verbinding combineert de unieke eigenschappen van ieder afzonderlijk materiaal. Het flinterdunne titanium oppervlak geeft de club een hoog COR en een hoge balsnelheid.

Het zachte 304 roestvrijstaal zorgt voor een zachte feel bij impact. Om het gewicht zo goed mogelijk te verdelen in de clubhead koos Wilson voor een 'multi-piece' constructie. De Nc9 clubhead is compact en voorzien van een brede sole. De 'double face' constructie wordt in de perimeter weighted 17-4 roestvrijstalen body verankerd met behulp van laser welding. Tenslotte worden er vier 'weight inserts' (twee tungsten en twee aluminium) in ieder clubhead geplaatst voor een progressief MOI en een optimale gewichtsverdeling. De Nc9 ijzers geven u een optimale 'energy transfer', maximale feel en ongekende precisie. Prijs set 4-sw met lichtgewicht Fujikura 65i shaft, € 1299,-.

{mosgoogle}