Golfbanen openen hun deuren

 Op zaterdag 18 april a.s. openen maar liefst 91 golfbanen hun deuren voor het publiek waaronder Golf de Gulbergen in Geldrop/Mierlo – Nuenen. Iedereen is welkom om op een van de deelnemende banen een kijkje te komen nemen en om een balletje te slaan. Dus wilt u zelf een keer golfen of wilt u iemand van uw vrienden of familie meenemen kom dan gerust langs tussen 12:00 en 17:00 uur.

Golf een sport voor je leven! Het maakt niet uit welke leeftijd u heeft of hoe vaak u de sport beoefent. Uit recent Zweeds onderzoek is gebleken dat golfers gemiddeld 4,5 jaar langer leven. Het is dan ook zeker een gezonde sport. U staat al gauw meer dan 2 uur op de baan en in die tijd bent u ook nog eens geconcentreerd bezig. De natuur in samenhang met een hoge mate van concentratie en moeilijkheidsgraad van het spel, zorgt voor veel uitdaging en speelplezier.

Leuke dag Op Golf de Gulbergen staan de golfprofessionals klaar om u alle onderdelen van het spel uit te leggen en te laten ondervinden, in Golfrestaurant de Hooghe Bergh wordt u een consumptie aangeboden, er is informatie vanuit de golfvereniging en u kunt een leuke prijs winnen als u het juiste aantal golfballetjes weet te raden.

{mosgoogle}