Amsterdam Golf zeer succesvol

De eerste editie van Amsterdam Golf heeft ruim 10.000 bezoekers naar de Rai in Amsterdam weten te lokken. Drie dagen lang was het golf, golf en nog eens golf.

 

Bij de opening zei Erica Terpstra het al: dit moet een waar luilekkerland zijn voor de echte golfer, en dat was het ook. Meer dan honderd stands, aanbiedingen, nieuw materiaal, reizen, shows en natuurlijk de aanwezigheid van tal van Nederlandse professionals droegen bij aan het succes van de groots opgezette beurs.

 

Vooraf was er bij velen nog de vraag of er in Nederland wel plaats was voor een beurs van dit formaat maar zowel de bezoekersaantallen, de media-aandacht als de bezoekerstevredenheid, bewezen het gelijk van organisator Holland Golf Events. De kans dat er in 2008 een vervolg komt is dan ook levensgroot aanwezig.

‘Dat het een succes zou worden hadden we wel ingecalculeerd, maar dat het zo druk zou worden hadden we niet durven hopen’, aldus een tevreden Ger Wagemakers, eigenaar van Golfplaza. ‘De bezoekers waren allemaal razend enthousiast. De beurs was perfect en zeer professioneel georganiseerd. Onze complimenten gaan uit naar Arthur Beerendonk én zijn team van Holland Golf Events.’