Amsterdam Golf vrijdag van start

Onder grote belangstelling van pers en publiek werd de officiële opening van Amsterdam Golf 2007 verricht door Joost Luiten, Wil Besseling en Erica Terpstra. De afslag voor drie dagen ‘luilekkerland voor golfers’ in de Rai.

 

Het publiek, en ook de pers, waren massaal uitgelopen om maar niets te hoeven missen van de openingshandeling. Met een welgemikte chip was het Joost Luiten die de beurs definitief van start liet gaan. De aanwezige pro’s en standhouders zullen er alles aan doen de beurs tot een succes te maken. Een succes dat ook Erica Terpstra helemaal ziet zitten:’Golf is nog steeds de snelst groeiende sport en is hard op weg een echte volkssport te worden. NOC*NSF is hartstikke blij met deze ontwikkeling. Het is een moeilijke maar leuke sport, het is een prachtige combinatie van natuur en recreatie en natuurlijk steunen wij dat graag,’aldus mevrouw Terpstra.

 

Tot en met zondag staat de Amsterdamse Rai volop in het teken van golf. Meer informatie over het programma, de openingstijden en de toegangsprijzen zijn te vinden op de website van Amsterdam Golf.