Hans Brandt eerste winnaar Vastgoed Open NK Golf

Hans Brandt  (Halbron Vastgoed Groep) uit Harderwijk mag zich de eerste winnaar noemen van het Vastgoed Open NK Golf. Met handicap 13,6 wist hij over twee wedstrijddagen 70 stabelfortpunten bij elkaar te sprokkelen en dat was er precies één meer dan Klaas Deen (Deen Bedrijfsmakelaardij) die tot een totaal van 69 punten kwam. Op de derde plaats eindigden Janet Mom (Van Thiel Bedrijfsmakelaardij) uit Wijchen en de Amsterdamse Frédérique Weber (Equity Estate). Zij verzamelden beiden 66 punten.

Het Vastgoed Open NK Golf is een initiatief van Business Golf Tournaments uit Zeist. Het toernooi bestond uit drie voorronden op BurgGolf Zoetermeer, Het Rijk van Nijmegen (Groesbeekse Baan) en Hooge Graven in Ommen en een finale in Nijmegen (Nijmeegse Baan).