Tiger Woords neemt pauze

Tiger Woods neemt een pauze van tien weken en mist daardoor de Grand Slam of Golf van komende maand in Bermuda. De Amerikaanse golfer wil meer tijd doorbrengen met zijn familie. Aan de Grand Slam of Golf doen elk jaar de winnaars van de vier Majors mee. Titelverdediger Woods wordt vervangen door zijn landgenoot Jim Furyk.

"Ik wil heel graag in actie komen op Bermuda, maar heb de afgelopen tijd al veel gespeeld. Ik moet het even rustig aan doen", aldus Woods. "Hopelijk kwalificeer ik me nog eens voor de Grand Slam of Golf. Ik kijk er naar uit om weer op dat toernooi in actie te komen."

Woods schreef de Grand Slam of Golf zeven keer op zijn naam. Zijn titel wordt dit jaar overgenomen door de Amerikanen Furyk of Zach Johnson (winnaar van de US Masters), de Argentijn Ángel Cabrera (winnaar van de US Open) of de Ier Padraig Harrington (winnaar van de Britse Open).

Woods speelt eind september nog in Montreal alvorens hij zijn rustpauze inlast. Deze week is hij actief op de Tour Championship in Atlanta.

{mosgoogle}