De Jab Anstoetz Ladies Cup

Golf is booming, een echte trendsport. De Jab Anstoetz Ladies Cup behoort al jaren tot de meest geliefde en succesvolle amateur-golftoernooien voor dames.Ook nu, na 8 eerdere edities, zullen weer meer dan 7.000 enthousiaste golfdames uit Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Luxemburg en Nederland naar de green gelokt worden. Het Europese toernooi zal dit jaar voor het eerst in Nederland van start gaan bij Golfclub Brunssummerheide. Op dinsdag 29 april zullen Jab Anstoetz en alle hoofdsponsoren in Brunssum welkom geheten worden. Mevrouw S. Beckenbauer zal als eregast de eerste bal slaan. De 2e en 3e toernooidag zullen plaatsvinden op dinsdag 24 juni en 15 juli. Bij Golf & Country Club Hoenshuis in Voerendaal wordt gespeeld op dinsdag 10 juni, 8 juli en 5 augustus 2008.

Met dit exclusieve sportevenement heeft Jab Anstoetz, het uit Bielefeld afkomstige woningtextielhuis, gerealiseerd waar talrijke speelsters altijd al behoefte aan hadden. Een toernooi dat aan de hoge eisen van de golfdames voldoet. Op de golfbaan maar ook op het gebied van wonen, lifestyle en genieten. Door het uitgebreide omlijstende programma, de aantrekkelijke startprijzen en de grootse cadeaus die door partnerbedrijven vergeven worden is de Jab Anstoetz Ladies Cup jaar na jaar een buitengewoon evenement. Niet op de laatste plaats door haar oog voor detail en geëngageerde ondersteuning door de Jab Anstoetz dealers.

Hoofdsponsor van de Jab Anstoetz Ladies Cup is tevens Volkswagen. Verder wordt het toernooi mede mogelijk gemaakt door Bankhaus Lampe, Bose , Wella, Hapag-Lloyd Kreuzfahrten, Hilton, Chervo, Niessing, Urbe Desarrollo, Schenker, Hauergolf, Pago, Ping, Shiseido, Engels Kerzen. Tot de mediapartners in 2008 behoren Premiere, Golf Leader, Golfrevue, Golf & More, Elle, Golftime en Golf Week. Het toernooi-journaal Kate wordt bij de start van de Jab Anstoetz Ladies Cup meegestuurd met deze tijdschriften. Met haar verfrissende berichtgeving over onderwerpen die met de golfsport te maken hebben sluit dit perfect aan bij de Jab Anstoetz Ladies Cup.

Speciaal voor de deelneemsters organiseert Eurlings Interieurs na de toernooidagen in haar showroom de workshop: