Beter, consistenter, verder slaan?

De Simpele Golfswing

Vraag aan een gemiddelde golfer wat er beter kan en u krijgt direct een uitleg. De verbeterpunten zijn divers, maar meestal te herleiden naar een paar algemene doelen. De golfer wil, beter, consistenter, verder en rechter slaan. Ook lage handicappers willen nog steeds hun spel verbeteren.

Tijd om een les te nemen, te vergelijken met flightgenoten, of door zelfstudie proberen op eigen kracht consistenter en dus beter te worden. En zelf het probleem oplossen is iets wat steeds meer mensen doen. Zij die de Engelse taal een beetje machtig zijn vinden op internet een keur aan hulpmiddelen, boeken, nieuwsbrieven en gratis tips. 

De Simpele GolfswingHet meest gelezen (en dus ook gedownloade) E-book op internet is De Simple Golfswing . In simpele bewoordingen en aan de hand van een aantal simpele oefeningen garanderen de schrijvers van De Simple golfswing u dat u BINNEN TWEE WEKEN.

  • de golfbal rechter en verder slaat
  • u accurater bent in uw slagen
  • u meer greens in regulation speelt en dichter bij de hole landt
  • uw slice verdwijnt.

En dat alles met een boek dat u in drie uur begrijpt en kunt toepassen. Als u meer wilt weten over dit boek klik dan HIER u komt dan uit op de website. Wij hebben het boek gelezen en begrepen daarna op zijn minst heel veel beter wat we fout deden.