Vrijdag openng Amsterdam Golf

Was het vorig jaar mevrouw Erica Terpstra dit jaar is het mevrouw Jet Bussemaker, staatssecretaris van Volksgezondheid, Welzijn en Sport! Zij zal op vrijdag 14 maart om 10.30 uur het startsein geven voor Amsterdam Golf 2008! Het grootste indoor golfevenement van Nederland.

Organisator Holland Golf Events verwacht op Amsterdam Golf 2008 in de RAI ruim 15.000 bezoekers en een totaal aantal van 150 standhouders, die tal van golfgerelateerde artikelen, diensten en activiteiten aanbieden aan de aanwezige golfliefhebbers. Voor meer informatie zie: www.amsterdam-golf.com .

Op vrijdag geven Phil Allen (coach van Joost Luiten) en topamateur Darius van Driel masterclasses. Op zaterdag geeft de Nederlandse Golfvereniging voor Gehandicapten (NGG) demonstraties en vinden de kwalificatierondes plaats voor de finales van het Longdrivers Indoor Chamionship op zondag voor zowel de profs als de amateurs. Op zondag is er ook een afvalrace voor profs, de Pro&r! squo;s Challange, wordt de Amsterdam Golf Award uitgereikt en krijgt de kinderafdeling van het Leids Universitair Medisch Centrum een simulator cadeau.

Joost staat enkele malen per dag garant voor de wervelende Golftrickshow met speciaal voor deze gelegenheid vernieuwde elementen. Interactief en ondersteund door geweldige muziek zal hij de beginnende en gevorderde golfer versteld doen staan van zijn kunsten.

De beurs is op alle dagen open van 10.00 tot 18.00 uur. Toegangskaarten kosten € 16,= en zijn online voor € 12,= te bestellen. Kinderen tot en met 15 jaar mogen gratis mee. Dit mag u niet missen!

Tijdens Amsterdam Golf een verblijf in Hotel Princess Bergfrieden winnen!

 

Dat kan! Tijdens Amsterdam Golf 2008 maakt u kans op een geheel verzorgd verblijf in het luxueuze Hotel Princess Bergfrieden in Seefeld, Oostenrijk. Speciaal voor de beurs is de hotelmanager van Princess Hotel Bergfrieden de heer Jens Demetz uit Oostenrijk zelf aanwezig om u te informeren over dit unieke Hotel. Oostenrijk is het vakantieland bij uitstek. Het Princess Hotel Bergfrieden ligt op nog geen 20 minuten van Innsbruck. Vanuit uw suite kijkt u uit op een prachitg aangelegde 9 holes par 5 baan van de Seefeld Golfacademy. Hogerop in Seefeld ligt de schitterende 18 holes Golfbaan Seefeld-Wildmoos.

Hotel Princess Bergfrieden is een sfeervol chalethotel in Tiroler stijl. Het hotel heeft negen luxueuze suites voor twee tot zes personen, voorzien van alle moderne comfort.
De suites beschikken over een volledig ingerichte kitchenette of keuken. Verder heeft het hotel een overdekt, verwarmd zwembad met jetstream, een sauna, een buitendompelbad, een royaal zonneterras en een gezellige ontbijtstube.

Geen tijd te verliezen als u op Amsterdam Golf 2008 bent, kom direct naar het spekta! kelplein en lever de kanskaart in.