Top Golf Beurrs in Houten

Zaterdag 18 april opent Top-Golf beurs haar deuren in het Expocomplex te Houten. Golfbeurs Met dit jaarlijks terugkerende evenement viert Top-Golf magazine op 18 april 2009 de verschijning van haar eerste nummer. Op de beurs tonen de standhouders meer dan 60 verschillende golfmerken aan het publiek. Op de beurs vindt u uitsluitend golfartikelen.

Gratis entree en parkeren De Top-Golf beurs is een evenement voor golfers door golfers, kent geen winstoogmerk en heeft als hoofddoel promotie van de golfsport. Om de beurs voor een ieder jong en oud, arm en rijk toegankelijk te maken is de toegang gratis. U kunt zelf gratis voor de ingang parkeren.

Entertainment De gehele dag vinden er veel leuke golfactiviteiten plaats. Er zijn 's middags drie modeshows, er is een drivingrange voorzien van launchmonitors. Alle grote merken staan er met demo-drivers. Er is een longest drive contest met als hoofdprijs een custom fit driver van een topmerk. Als neary is er een complete ijzerset te verdienen, ook van een absoluut topmerk. Bij de long-putt competitie (12 meter) verdient iedereen die de putt maakt een sleeve Srixon ballen en de winnaar wint in de play-off een custom fit Rife putter naar keuze. Op de putt-analyser kun je een echte TOMI puttinganalyser winnen: alles wat je hoeft te doen is twee keer met een square blad te putten. Vrijwel alle standhouders hebben daarnaast nog een fraaie aanbieding.

Er valt dus aardig wat voordeel te behalen! Gratis cadeaus t.w.v. € 60 Iedere bezoeker van de beurs die zich registreert ontvangt een aantal fraaie cadeaus met een totale waarde op dit moment van € 60. We verwachten dat dit bedrag nog toeneemt. De Top-Golf beurs is een jaarlijks terugkerend initiatief van Top-Golf magazine.

{mosgoogle}