Open dag Golfbanen

Zaterdag 5 april vindt de negende editie van de Nationale Open Golfdag plaats. Golfbanen in heel Nederland staan deze dag open voor iedereen die is geïnteresseerd in en nieuwsgierig naar de golfsport.Geïnteresseerden kunnen op de deelnemende golfbanen terecht voor clinics, demonstraties van echte pro's en de mogelijkheid om zelf een balletje te slaan. De Nationale Open Golfdag is gratis toegankelijk en geschikt voor alle leeftijden.

De Nationale Open Golfdag 2008 staat geheel in het teken van informatievoorziening. Veelal zal in het clubhuis informatie verstrekt worden over de golfsport, het golfvaardigheidsbewijs, de baanregels, abonnementskosten en de cultuur van golf en vereniging. In de golfshops is informatie over passende golfoutfits en golfclubs beschikbaar.

Dit nationale evenement wordt georganiseerd door de Nederlandse Vereniging van Golfaccommodaties (NVG) en wordt ondersteund door de Nederlandse Golf Federatie en PGA Holland. De deelnemende golfbanen zijn te vinden op de website: www.nationaleopengolfdag.nl