Nationale Open Golfdag

Zaterdag 18 april vindt de tiende editie plaats van de Nationale Open Golfdag.

Golfbanen in heel Nederland staan die dag open voor iedereen die geïnteresseerd en nieuwsgierig is naar de golfsport. Het is voor uw niet-golfende vrienden en familieleden de ideale manier om kennis te maken met uw hobby. Tijdens de Nationale Open Golfdag worden er tal van clinics en demonstraties gegeven, en bestaat de mogelijkheid om ook zelf eens een balletje te slaan onder het toeziend oog van een echte pro. De derde sport van Nederland is toegankelijk voor iedereen en geschikt voor liefhebbers van alle leeftijden.

Een feit dat de organisator van de dag, de NVG (Nederlandse Vereniging van Golfaccommodaties) in samenwerking met de NGF en de PGA Holland, graag onderstrepen. De Nationale Open Golfdag is onderdeel van de Nationale Sportweek, die wordt georganiseerd door het NOC*NSF. In deze week komen alle vormen van sport aan bod.

Op 18 april zijn geïnteresseerden van 12.00 tot 17.00 uur van harte welkom op de deelnemende golfbanen. Voor meer Informatie: www.nationaleopengolfdag.nl en www.nationalesportweek.nl.
|

{mosgoogle}