Informatieavond Golfclub Stippelberg Gemert-Bakel

Het bestuur van de golfclub organiseert op 10 maart om 19.30 uur een informatiebijeenkomst in “De Eendracht”, St. Annastraat 60 te Gemert.

Er wordt een toelichting gegeven over de stand van zaken door de gemeente Gemert-Bakel, golfbaanarchitect Gerard Jol en door de vereniging zelf. De volgende onderwerpen komen aan de orde: de golfbaan, de rol van de gemeente, inpassing in het IGP, en de hoogte van het lidmaatschap/contributie. Golfclub Stippelberg krijgt van de gemeente Gemert-Bakel groen licht om de baan te gaan exploiteren indien er ook daadwerkelijk draagvlak is.

Dat draagvlak moet blijken uit circa 650 leden die zich officieel hebben aangemeld én financieel hun bereidheid tonen vóór 7 april a.s. De aanleg van de golfbaan in Gemert-Bakel, rondom de Bakelse Plassen ten noorden van Milheeze, start in de zomer van 2008. Het golfcomplex bestaat uit een 18-holes wedstrijdbaan, een ruime par 3-4 baan, drivingrange en diverse andere oefenfaciliteiten en wordt ontworpen door golfbaanarchitect Gerard Jol.

De voorinschrijving die Golfclub Stippelberg heeft gehouden heeft op dit moment al 850 reacties opgeleverd. Op www.golfclub-stippelberg.nl is uitgebreidere informatie te vinden, wordt men op de hoogte gehouden van de verdere ontwikkelingen en kan men zich voorinschrijven.

Aangezien het erg druk gaat worden op deze informatieavond verzoeken de initiatiefnemers bezoekers zich aan te melden via de site.