Capelse Golf Summer School

In de eerste week van de basisschoolvakantie (13 juli – 17 juli) wordt op Golfclub Capelle aan de ’s Gravenweg, weer de Capelse Golf Summer School georganiseerd. Plezier is belangrijk bij Jeugdgolf. Daarom wordt op golfclub Capelle gebruik gemaakt van de NGF Lesmethode ‘Spelenderwijs Leren’.

Zoals de naam zegt wordt op een leuke manier, spelenderwijs, de techniek aangeleerd. Daarnaast worden ook andere activiteiten georganiseerd, waarbij het plezier voorop staat, zoals de instuif en de spelinstuif voor de allerkleinsten. Tussen de lessen door zijn er allerlei wedstrijdjes. De deelnamekosten zijn laag en golfmaterialen kunnen van de club geleend worden.

Kinderen van 8-12 jaar uit Capelle ad IJssel eo kunnen gedurende 5 ochtenden op een leuke manier kennis maken met de golfsport. Nieuw is dat er nu ook een groep is voor kinderen van 12-16 jaar. Tijdens deze Summer School worden de basis technieken aangeleerd. Meer informatie is te vinden op de website van golfclub Capelle www.golfclubcapelle.nl