Bold Golf Trolley

De Bold Golf trolly, een unieke combinatie van innovatie en design in de wereld van de golfsport. Innovatie vastgelegd in de karakteristieke eigenschappen van de Bold Golf tas/trolley. Luxe design in carbon schaaldelen met lederen bekleding, aluminium details, gestroomlijnde vormgeving geintegreerde afsluiting en uniek wieldesign waarmee de Bold Golf een innovatieve en onuitwisbare blijvende indruk achter zal laten. De Bold Golf biedt u hoogwaardige bescherming voor uw golfuitrusting, tijdens gebruik op de golfcourse en tijdens vervoer in auto of vliegtuig, zodat u overal ter wereld de golfsport kunt uitoefenen.

Het compacte gestroomlijnde harde deel van de Bold Golf kunnen uw clubs overzichtelijk gerangschikt worden, naar uw eigen voorkeur, wat zal resulteren in extreme precisie in het golfspel. De aluminium membraan maakt de Bold Golf veilig afsluitbaar, waterdicht en robuust. De afneembare tas sluit hier naadloos op aan qua design en intelligentie en biedt plaats voor uw overige golfuitrusting, reservekleding, etenswaren en waardevolle spullen. Met minimale inspanning en maximaal comfort verplaatst u de Bold Golf over de baan. De individueel in hoek en hoogte te verstellen handgreep en optimale gewichtsverdeling van de trolley maken de Bold Golf geschikt voor de brede groep golfbeoefenaars. Het eenvoudig met de voet te bedienen wielonderstel van de Bold Golf maakt dat deze onder verschillende hoeken stabiel gepositioneerd kan worden.

Om de Bold Golf zo compact mogelijk te houden, zijn de wielen met quick release assen demontabel bevestigd. Dit compacte geheel kan aan de stijlvolle handgrepen op de zijkant en de voorkant van de Bold Golf eenvoudig in de auto of op de bagageband gelegd worden. Het vervoer van de Bold Golf achter in de auto of in het vliegtuig is hiermee geen enkel probleem. De Bold Golf, vernieuwd en functioneel, voor de golfspeler met ambitie en liefde voor de sport en oog voor detail. De Bold Golf-tas/trolley werd ontwikkeld op initiatief van Piet Bom door Gert Jan van Breugel en uitgewerkt door een team specialisten binnen het ontwerpbureau van der Veer Designers: Marike Bijtelaar, Martijn Wegman en Leonie Roefen. De (concept versie) werd geïntroduceerd op de Amsterdam Golf beurs. Meer informatie vindt u op de websites www.Boldgolf.nl

{mosgoogle}