Amsterdam Golf Award

Vanaf 15 januari is het mogelijk personen, instanties of organisaties te nomineren voor de Amsterdam Golf Award. Deze prijs wordt op zondag 16 maart uitgereikt tijdens het grote indoor golfevenement Amsterdam Golf in de RAI. Voor deze Golf Award hebben golfliefhebbers een stem in zowel de nominaties als de uiteindelijke winnaar(s). De Amsterdam Golf Award 2008 wordt uitgereikt aan een persoon, een organisatie of een instantie die in het jaar 2007 een belangrijke bijdrage heeft geleverd aan het Golf in Nederland. Voor meer informatie en nomineren: www.amsterdam-golf.com

 

Vanaf dinsdag 15 januari is het mogelijk om op www.amsterdam-golf.com via de AG Award-banner nominaties voor te dragen voor een persoon, een organisatie of instantie, die het afgelopen jaar veel heeft betekend voor de golfsport.

Een deskundige jury bestaande uit Hans Ruggenberg (golfverslaggever van dagblad De Telegraaf), Jeroen Stevens (topsport coördinator van de NGF) en Jan Kees van der Velden (hoofdredacteur van Golfmedia) zullen hier drie nominaties uit selecteren. Vanaf vrijdag 15 februari kan er via dezelfde site gestemd worden op één van deze drie genomineerden. De winnaar wordt uiteindelijk bekend gemaakt op zondag 16 maart tijdens Amsterdam Golf in de RAI in Amsterdam.

 

Winnaars Amsterdam Golf Award 2007 Amsterdam Golf heeft tijdens zijn eerste editie de Award toegekend aan de wereldkampioenen bij de amateurs Tim Sluiter, Wil Besseling en Joost Luiten.

 

Winnaars Amsterdam Golf Award 2007, v.l.n.r. Wil Besseling, Joost Luiten en Tim Sluiter