Amsterdam Golf 2007 op tv

Nederland beleefde een paar dagen geleden de première van de commercial voor Amsterdam Golf 2007. Iedereen wordt met grote namen warm gemaakt voor Amsterdam Golf een grote beurs over golfen in alle facetten.

Het filmpje is een waar kunststukje geworden waarin de publiekstrekkers van de in maart te houden beurs vrijwel zonder uitzondering een deel hebben. Maarten Lafeber opent het feest door een golfbal vanaf een helikopterdek Amsterdam in te slaan.

De bal, een goede deelnemer voor een longest drive, stuiter langs tal van bezienswaardigheden waar onder andere John Bosman, Nienke Nijenhuis, Marcel Maijer, Sander Foppele en  Joost Hage de bal aan zich voorbij zien stuiteren alvorens deze voor de deur van de RAI in de hole stuitert.

Om alle cameo’s waar te nemen zal niet met een keer kijken volstaan kunnen worden. De commercial wordt in de maand januari 75 keer uitgezonden op RTL 7 rond de nieuwsuitzendingen van RTL-Z en in februari volgt ook RTL 4. Voor wie de uitzendingen mist zullen de filmsterren op korte termijn ook op de site van Amsterdam Golf te bewonderen zijn.

 

De beurs Amsterdam Golf  zal van 2 tot en met 4 maart 2007 worden gehouden in de RAI in Amsterdam