12.500 bezoekers Amsterdam Golf

 Bijna 12.500 bezoekers hebben de tweede editie van Amsterdam Golf 2008 bezocht, het grote indoor golfevenement dat op 14, 15 en 16 maart jl.

plaatsvond in de Amsterdam RAI. Onder grote (media) aandacht werd het golfevenement op 14 maart geopend door Staatssecretaris Jet Bussemaker en Nienke Nijenhuis. Joost Luiten ontving op zondag 16 maart van juryvoorzitter Jan Kees van der Velden de Amsterdam Golf Award. Tijdens Amsterdam Golf 2008 waren er tal van golfactiviteiten, zoals de trickshows van Joost Hage, modeshows, long drivers championships op golfsimulators en diverse demonstraties. In 2009 vindt Amsterdam Golf plaats op 13, 14 en 15 maart. Voor meer informatie zie www.amsterdam-golf.nl

Golf in trek
Op 14, 15, en 16 maart 2008 werd de tweede editie van Amsterdam Golf, het grootste indoor golfevenement ooit in Nederland, gehouden. Dit golfevenement vond plaats in de grote Parkhal van de Amsterdam RAI, waar op 12.000 m2 150 standhouders tal van golf (gerelateerde) producten presenteerden.

"Ik ben erg tevreden over het evenement, dat ook dit jaar weer een succes was", aldus Arthur Beerendonk, organisator/initiatiefnemer van Amsterdam Golf. "We hebben in drie dagen tijd bijna 12.500 bezoekers gehad. Op vrijdag en zaterdag was het weer niet in ons voordeel, maar dat werd op zondag ruimschoots gecompenseerd. Noemenswaardig is dat er ruim 500 kinderen hebben genoten van de NGF Fun Factory. Het is duidelijk te merken dat golf de snelst groeiende sport van Nederland is!", aldus Arthur Beerendonk.

Joost Luiten winnaar Amsterdam Golf Award Joost Luiten is op zondag 16 maart 2008 uitgeroepen tot winnaar van de Amsterdam Golf award. Hij heeft de prijs persoonlijk overhandigd gekregen van Jan Kees van der Velden, voorzitter van de jury. De Amsterdam Golf Award is bestemd voor een persoon, een organisatie of een instantie die afgelopen jaar een belangrijke bijdrage heeft geleverd aan de golfsport in Nederland. De andere genomineerden waren Robert-Jan Derksen en de KLM.

Over Holland Golf Events

Holland Golf Events richt zich op de organisatie van een breed scala aan golf gerelateerde activiteiten, zoals bedrijfsdagen, toernooien en de vakbeurs Benelux Golffair in oktober. Het grootste project tot op heden is de organisatie van Amsterdam Golf in 2007 én 2008, de grootste golfbeurs ooit voor consumenten in Nederland georganiseerd.