Lafeber terug aan de top derde plaats op Iers Open

maarten lafeberMaarten Lafeber eindigde de vierde speelronde op het Iers Open in stijl met een eagle. En daarna was het wachten geblazen in het clubhuis wat de achterliggende spelers zouden gaan presteren. Met een score van min zeven was het duidelijk dat er zeker een top viijf notering in zou zitten en misschien wel een top drie.

Uiteindelijk bleek de score van -7 die de Eindhovenaar realiseerde goed voor een gedeelde derde plaats en geldbedrag van bijna 120.000 euro. Maar veel belangrijk dan dat bedrag, is het feit dat Lafeber heeft laten zien weer helemaal terug te zijn aan de top van de Europese Tour.

Lafeber had de afgelopen jaren veelvuldig last van vormverlies, vooral bij het putten. Een aantal sessies bij Harold Swash, een van's werelds bekendste puttinggoeroe's lijkt uitkomst te bieden. Lafeber is terug aan de top. Als Lafeber goed blijft putten is deze top drie klassering zeker niet de laatste. Zijn afslagen, slagen door de baan en approachslagen behoren tot de beste van de Europese tour.

{mosgoogle}