Officiele opening indoor golfevenement ooit

Wereldkampioenen Joost Luiten en Wil Besseling verzorgen op vrijdag 2 maart samen met NOC*NSF voorzitter Erica Terpstra de officiële opening.

 

Op 2, 3 en 4 maart aanstaande vindt het grootste indoor golfevenement ooit in Nederland plaats: Amsterdam Golf 2007. Drie dagen lang zal de RAI in Amsterdam volledig in het teken staan van golf. Bezoekers kunnen zelf actief zijn op de indoor drivingranges, greens of in de golfsimulators. Daarnaast zijn er meer dan honderd aanbieders van tal van golf(gerelateerde) producten, waaronder alle grote golfmerken. Er zijn trickshows, demonstraties en modeshows.

 

Amsterdam Golf wordt op vrijdag 2 maart om 11.15 uur officieel geopend door NOC*NSF voorzitter Erica Terpstra en wereldkampioenen Wil Besseling en Joost Luiten. Nog niet eerder is er in Nederland zo’n grote golfbeurs georganiseerd als straks in de Amsterdam RAI. De beurs Amsterdam Golf 2007, waar ook andere topgolfers als Inder van Weerelt, Robin Swane, John Boerdonk en Hiddo Uhlenbeck en tal van andere ‘playing-pro’s’ hun medewerking aan verlenen, staat bol van de golfactiviteiten.

 

‘Het belooft echt een golf experience te worden, dé tee-off voor het nieuwe golfseizoen!’, aldus Arthur Beerendonk, organisator van Amsterdam Golf 2007 en directeur van Holland Golf Events. ‘Bezoekers kunnen namelijk zelf actief zijn en materiaal testen.’

 

Amsterdam Golf 2007 vindt plaats in de Hollandhal van het Amsterdam RAI complex