Alfred Dunhill Championship

Golfnieuws deze week. Er zullen drie Nederlanders in het Alfred Dunhill Championship spelen, te weten Wil Besseling, Inder van Weerelt en Taco Remkes. Remkes heeft al een wedstirjd kunnen spelen op de Europese Tour, maar voor Besseling en Van Weerelt wordt het hun eerste European Tour toernooi van het nieuwe seizoen.

De wedstrijd wordt bijna in het oerwoud gespeeld. De Leopard Creek Country Club ligt daar tegenaan en dat is te merken aan de hoeveelheid dieren die op de baan zelf te zien zijn. Even een bal oppakken in een van de waterhindernissen zal met voorzichtigheid gedaan moeten worden. Een ontmoeting met een krokodil of nijlpaard is niet ondenkbaar.

Wil Besseling zal waarschijnlijk dit hele nieuwe seizoen gecaddied worden door Ruben Wechgelaer. Wechgelaer is zelf een goede golfer en zal daardoor de carrière van Besseling voor zijn eigen carrière laten gaan. Besseling en Wechgelaer zijn in ieder geval samen in Zuid-Afrika. Remkes en Van Weerelt hebben beide een lokale caddie ingehuurd. Diegene die een satelliet ontvanger hebben kunnen wat beelden oppikken via: 45 E 11522 V 5632 3/4 (422) d:

{mosgoogle}