4 Dagen golfen op de Marbella Golf & Country Club

MARBELLA, Voor alle Nederlanders en Vlamingen aan de Costa del Sol organiseren De Social Club, Tulipan en Alex Beleggersbank een vier dagen durend golfevenement op de Marbella Golf & Country Club. ‘De Alex Golfdagen’ gaan van start op woensdag 25 april en eindigen zaterdag 28 april met een groot Koninginnedagfeest.

Het 4-daagse evenement dat naar verwachting honderden Nederlanders en Belgen zal trekken, begint 25 april met de openingswedstrijd van de PGA Holland. Rond de 80 golfprofessionals spelen woensdag en donderdag hun eerste wedstrijd van het seizoen. De uitslag telt mee in de ‘Order of Merit’ van de PGA-Holland.

Vrijdag 27 april wordt de Alex Pro-Am Cup gespeeld. Er zijn 30 flights beschikbaar, waarbij een golfpro met drie amateurs zal strijden om de Alex Pro-Am Wissel Cup.

 

Voor het eerst wordt Koninginnedag ook aan de Costa del Sol uitbundig gevierd! Zaterdag 28 april vindt de Alex KoninginneCup plaats. Tijdens deze golfwedstrijd kunnen kinderen tussen de 5 en 12 jaar zich uitleven in het Alex Kinderdorp waar een competitie met oud-Hollandse spelletjes zal worden gehouden.

Zaterdagavond 28 april vieren de Nederlanders aan de Costa Koninginnedag! Vanaf 19:30 uur presenteren verschillende culinaire stands voornamelijk Nederlandse hapjes. Het feest wordt opgeluisterd door een DJ en er zal ook ander Nederlandstalig entertainment aanwezig zijn.

De Alex Golfdagen met als afsluiting het Koninginnedagfeest moet volgens de organisatie een groot sportief en sociaal evenement worden. Zo zijn er verschillende borrels, houdt hoofdsponsor Alex Beleggersbank beleggers- golfclinics en kunnen bedrijven zich met een stand presenteren.

Alex Beleggersbank is sinds november actief in Zuid-Spanje en is hoofdsponsor van het sportevenement. De bank wil hiermee Nederlandstalige beleggers en golfers aan de Spaanse Costa bereiken. Golf en beleggen hebben volgens directeur Kaspar Huijsman veel overeenkomsten. ‘Beide disciplines kunnen op alle niveaus worden gespeeld met een stijl die past bij ieders talent.’

Voor meer informatie en een uitgebreid programma kunnen ge├»┬┐┬Żnteresseerden kijken op: http://www.alexgolfdagen.com