Ierland Toerisme met infostand op KLM Open

Ierland Toerisme is tijdens de KLM Open, van 23 tot 26 augustus op de Kennemer Golf & Country Club in Zandvoort, aanwezig om meer informatie te geven over de vele golfmogelijkheden die het land biedt.

Ierland- én golfkenners geven de beste tips voor de ideale golfvakantie en de mooiste golf courses.

Ierland biedt verrassend goede golfmogelijkheden: ruim 440 prachtige golfcourses, waarvan meer dan een derde van de werelds officiële ‘links courses'.

 

{mosgoogle}

Golfen is in Ierland net zo gewoon als fietsen in Nederland. Ierland heeft dan ook meer golfbanen per hoofd van de bevolking dan welke andere golfbestemming ook en het golfen is er een ‘klassenloze' hobby: iedereen – van bisschop tot slager – speelt golf.

De vele golfmogelijkheden, in combinatie met de vriendelijkheid van de Ierse bevolking en de sfeervolle en gemoedelijke accommodaties maken van Ierland een aantrekkelijke vakantiebestemming voor golfliefhebbers.

De Ierse Bed & Breakfast Organisatie heeft meer dan honderd Bed & Breakfast-accommodaties geselecteerd, die een ideaal uitgangspunt vormen voor een geslaagde golfvakantie. Er is niet alleen volop kennis over de omliggende golfbanen aanwezig, maar er kunnen ook eenvoudig introducties worden georganiseerd en teetimes worden gereserveerd.Elke regio heeft  in Ierland haar eigen charme én banen. Eeuwenoude historie en meer dan een kwart van alle golfcourses zijn te vinden in Oost Ierland en Dublin. Zuid Ierland is hét vakantiegebied van de Ieren zelf, vanwege de prachtige klassieke courses, de geweldige keuken en de vriendelijke bevolking.

De westkust van Ierland, de ‘stress-free' zone van Europa, biedt grillige rotskusten en werkelijk adembenemende golfcourses. En dan nog het informele Noorden, met meer dan negentig golfbanen binnen handbereik.

{mosgoogle}