Vakantiebeurs: veel aandacht voor golf

Van woensdag 10 tot en met zondag 14 januari vindt in de Utrechtse Jaarbeurs de traditionele vakantiebeurs plaats. Dit keer met nóg meer aandacht voor de golfsport.

 

In hal 11 is een speciaal ‘golfdorp’ verrezen. Op ongeveer 1200 vierkante meter kan de golfer of potentiële golfer zijn swing laten analyseren, putten op de grote puttinggreen, afslaan in de afslagkooien of zeer scherpe beursaanbiedingen ‘scoren’ in de ruim gesorteerde beurswinkel van Golfplaza.

‘Wij proberen hier niet alleen al bestaande golfers iets interessants aan te bieden, we willen tevens niet-golfers enthousiast zien te krijgen voor de golfsport. Met scherpe aanbiedingen en tal van andere activiteiten hopen we samen met onder andere Indoor Sportsystemen, Greenfields en LearnGolf bij te dragen aan de groei van de golfsport in Nederland’, aldus een medewerker van Golfplaza.

 

Bezoekers zijn van harte welkom van woensdag 10 t/m zondag 14 januari 2007. De beurs is dagelijks geopend van 10.00 – 18.00 uur. Op vrijdag 12 januari is de beurs geopend van 10.00 – 22.00 uur