Unieke actie

Tijdens het Amsterdam Golf evenement dat op 14, 15 en 16 maart 2008 wordt gehouden in de RAI in Amsterdam, biedt ProTee United (www.protee-united.com) samen met enkele andere organisaties het Leids Universitair Medisch Centrum een golfsimulator ter waarde van EUR 25.000 aan. Deze wordt ingezet voor de revalidatie van kinderen met lichamelijke beperkingen door jeugdkanker en wordt gebruikt gedurende hun verblijf in het ziekenhuis.

{mosgoogle}

.

Golf voor kinderen met kanker
De golfsimulator wordt op zondagmiddag 16 maart op het centrale spektakelplein overhandigd. ProTee United biedt de golfsimulator aan, samen met Holland Golf Events, Royal Invest, de Nederlandse Golfvereniging Gehandicapten en de Robert Kalkman Foundation. Een groot deel wordt betaald door het Charity Challenge fonds van het KLM Open met bijdragen van KPMG, KLM, Niteon en ABN AMRO. Dennis van Drie, directeur van ProTee United: "Robert Kalkman, één van de initiatiefnemers, heeft botkanker in zijn jeugd gehad en ontdekte in die periode dat golf uitstekend hielp om te revalideren en even uit de werkelijkheid te ontsnappen. Hij heeft het inmiddels zelfs tot teaching professional gebracht en gaat de patiëntjes zelf lesgeven en wegwijs maken op de simulator. Een mooi gebaar waar we uiteraard graag aan meewerken."

Bezoekers kunnen doneren en prijzen winnen
Tijdens Amsterdam Golf is ProTee United met zeven simulators aanwezig. Bezoekers kunnen er een lange putt maken op een gesimuleerde green van de achttiende hole van de St. Andrews Old Course. Hiervoor wordt een bijdrage van EUR 3 voor twee pogingen en EUR 5 voor vier pogingen gevraagd. De winnaars maken daarbij kans op enkele mooie prijzen.

Over ProTee United
Het Nederlandse Protee United ontwikkelt, implementeert en onderhoudt geavanceerde golfsimulatie producten voor consumenten en ondernemingen wereldwijd. Het bedrijf biedt onder andere de ProTee Golf Simulator. Daarmee kunnen gebruikers op iedere gewenste locatie golfen op een virtuele driving range of een realistische 18-holes golfbaan, uitgerust met bunkers, bomen en waterhindernissen