Twilight Tracer golfbal

Deze nieuwste bal technologie zal voor vele golfers nieuwe kansen en mogelijkheden creëren. Twilight Tracer heeft een golfbal ontwikkeld die aan alle vereisten van een professionele golfbal voldoet. De Twilight Tracer is een reguliere golfbal, alleen met een hightech binnenkant. Hij bevat namelijk een chip technologie, twee LED lampjes en een lithium batterij.

De twee rode LED lampjes zijn zodanig geprogrammeerd dat ze met een snelheid van 7.2 flitsen per seconde voor de duur van ruim 5 minuten blijven licht geven. De golfbal is zo ontworpen dat je bij het raken van de bal met je club of bij een drop van minimaal 12 cm, de bal activeert. Je kunt daardoor de bal volgen vanaf het moment dat hij je club verlaat tot het moment dat de bal is geland.

Voor de verdere lagen van de bal zijn conventionele materialen gebruikt en de toplaag is gemaakt van surlyn, een materiaal dat al tientallen jaren wordt gebruikt in de golf industrie. Inmiddels gebruiken vele mensen wereldwijd de bal om hun ronde helemaal af te maken terwijl de schemering zijn intrede doet op de 17e of 18e hole. Je kunt vanaf nu je ronde afmaken en altijd je bal terug vinden. In andere landen worden met de Twilight Tracer zelfs avond en nacht golftoernooien gehouden.

Tevens kun je nu wanneer het donker is gewoon blijven trainen op de putting en chipping green of gewoon in de achtertuin. Vanaf nu dus niet meer alleen lessen op de driving range in de winter en avonden, maar ook put en chip lessen. Kortom, zorg dat deze bal niet ontbreekt in jouw golf uitrusting. Hij zal zeker nog van pas komen en je zult de Twilight Tracer altijd weer terug vinden.

{mosgoogle}