Nieuwe outerwear collectie golf

FootJoy heeft zijn outerwear collectie van 2008 gedurende de tweede helft van dit jaar verder versterkt met de introductie van een aantal nieuwe produkten. De outerwear collecties van FootJoy staan erom bekend golfers op de fairways comfort te bieden en droog te houden onder slechte weersomstandigheden, en de FootJoy outerwear range blijft met nieuw aanbod komen. Het doel achter de ontwerpen is “Make Every Day Playable”, of de weersomstandigheden warm, koud, nat of winderig zijn.

Deze slogan is dan ook het uitgangspunt van de laatste reclamecampagne. De Red Label Collection spreekt vooral de modernere golfer aan, en was regelmatig te zien op een groot aantal fairways van belangrijke Championships tot kleinere toernooien, verspreid over heel Europa. Door Tourwinnaars als de Engelsman Ross Fisher, gekleed in Red Label, hebben de nieuwe produkten meer bekendheid gekregen, waar het de verscheidenheid en de kwaliteit betreft. Naast het vergroten van de keuzemogelijkheden binnen de Red Label collectie, is nu ook de DryJoys Performance range verder uitgebreid met een aantal verrassende, nieuwe kledingstukken. Nieuw in de tweede helft van 2008: – FootJoy ®Red Label Rain Shirt – verkrijgbaar in 3 verschillende stijlen, inclusief de populaire zwart met taupe optie.

Het Red Label Rain Shirt brengt de allernieuwste outerwear technologieën, zoals het Sta-Dry Stretch™II System, nieuwe zijzakken voorzien van een rits, een opstaande kraag en mouwen met een waterproof manchet aan de binnenkant. – FootJoy ® Red Label Women’s Rain Jacket – Wit met taupe en een zwarte bies, en zwart met een taupe bies. Ook de Women’s Rain Jacket beschikt over de laatste outerwear technologie, zoals een strakkere band aan de onderkant, zodat dames er onder alle condities qua spel én uiterlijk goed mee voor de dag komen. – FootJoy® DryJoys® Performance Rain Jacket – verkrijgbaar in zwart, met afritsbare mouwen, geschikt voor barre en betere weersomstandigheden.

Afgeritste mouwen geven golfers meer bewegingsvrijheid bij beter weer, maar bieden ook de keuze ze weer aan te ritsen als de condities verslechteren. Met het exclusieve Sta-Dry Grip System™ blijft de DryJoys Performance range ervoor zorgen dat golfers zich comfortabel voelen en op hun best kunnen presteren. Ook nieuw in de collectie zijn het FootJoy® DryJoys® Performance Rain Shirt en de FootJoy® DryJoys® Performance Rain Trousers, waarmee een van de meest uitgebreide outerwear collecties in golf gerealiseerd wordt.

{mosgoogle}