Nieuwe golfschoen

Marktleider lanceert innovatieve nieuwe schoen: ultieme stabiliteit, ultiem comfort. FootJoy, the #1 Shoe and Glove in Golf, kondigt de lancering van de gloednieuwe (‘Synergy') schoenenrange aan, die in 2009 op de markt komt. De nieuwe serie schoenen, ontworpen om de grootst mogelijke stabiliteit ooit te leveren, is een welkome aanvulling op de indrukwekkende FootJoy collectie.

SYNRG zal het prestatievermogen van golfschoenen op een nieuw level brengen door gebruik te maken van het exclusieve Tri-lateral Stability Frame , gecombineerd met een geperforeerd, ondersteunend middenstuk, dat de voet omhuld en zorgt voor een stabiele ondergrond tijdens het spel. SYNRG is de meest stabiele schoen die FootJoy ooit geproduceerd heeft en is ontworpen en ontwikkeld voor golfers die zoeken naar maximale steun en een solide basis.

De bovenschoen is specifiek ontwikkeld om de stabiliteit van de SYNRG zo groot mogelijk te maken. Rond de enkel en onder de tong is gebruik gemaakt van Memory foam, wat zorgt voor een comfortabele pasvorm en tegelijkertijd ook veel meer ondersteuning en stabiliteit in de beweging geeft. De versteviging van de binnenschoen wordt bereikt door de HeelLoc zone onder de hiel, met een PU Fit-bed. Door deze zone wordt wrijving tot een absoluut minimum beperkt en blijft de voet tijdens de swing gefixeerd.

 "Spelers van vandaag de dag genereren steeds hogere swingsnelheden. Daarom was het voor FootJoy noodzakelijk een golfschoen te ontwikkelen die met die krachten om kan gaan", aldus Mirte de Jager, sales manager van Acushnet Nederland, de importeur van FootJoy. Zij voegt toe, "het Memory Foam en de HeelLoc zone versterken elkaar en zorgen ervoor dat de voet binnenin de schoen goed ondersteund wordt. Het innovatieve Tri-Lateral Stability Frame en de G-Force zool leveren samen de meest stabiele schoen die ooit ontwikkeld is door FootJoy en is geschikt voor spelers van elke speelsterkte.

" SYNRG komt in drie stijlen op de markt: een wit met bruine lizard print, een wit met zwarte lizard print en een zwart met zwarte lizard print en heeft een jaar lang waterproof garantie. De schoenen zullen vanaf februari verkrijgbaar zijn voor 249 euro

Bezoek www.footjoy.com/SYNRG voor meer informatie over SYNRG. Of het nu de stabiliteit van de nieuwe SYNRG is, de consistente kwaliteit van de ReelFit®, het superieure comfort van de Contour of de kwaliteit van de legendarische Classics®, FootJoy blijft overal ter wereld onmiskenbaar favoriet.

{mosgoogle}