Highlands Grass breidt portfolio uit met kunstgras golfconcepten

Highlands Grass is de specialist in kunstgrasconcepten voor de particuliere en professionele branche en heeft recentelijk speciaal voor de golfsport het productengamma uitgebreid en Highlands Greens opgericht.

 

De kunstgrassen van Highlands Greens zijn speciaal ontwikkeld om tegemoet te komen aan een toegenomen speeldruk op de golfbanen, met als gevolg grote slijtage en een stijging van het aantal onderhoudsuren. Speciaal voor deze nieuwe problematiek heeft Highlands Grass een professionele oplossing ontwikkeld in de vorm van kunstgras golfconcepten.

 

Highlands Grass beschikt over speciale kunstgras golfconcepten voor teeboxes, kunstgras greens en driving range concepten. Een positieve spin-off van de professionele producten zijn de personal greens voor particulier gebruik in de achtertuin. Afhankelijk van de wensen van de klant kan Highlands Grass het project volledig in eigen beheer uitvoeren omdat zij tevens over een eigen hoveniersbedrijf beschikt.

 

Vernieuwend zijn de zogeheten “floating greens” die als “target” in een waterpartij drijven en een uitdaging zijn voor elke golfer en uniek voor de golfbaanexploitant.