Het Cepari Open: hét Amateur Golf Kampioenschap van Nederland

 Het Cepari Open, georganiseerd door Cepari Human Capital, is hét amateur golfkampioenschap van Nederland. Het Cepari Open vindt plaats op maandag 26 mei op het Rijk van Nijmegen. Topgolfers Joost Luiten, Will Besseling, Inder van der Weerelt en Marjet van der Graaff van Golf Team Holland zullen hieraan deelnemen. Ook de spelers van het Talent Fund, Floris de Vries en Tim Sluiter, zo'n 20 golfpro's en BN-ers zijn van de partij. Het Cepari Open is een jaarlijks terugkerend toernooi waar 108 uitverkoren amateur golfers de kans krijgen om mee te doen. Toegang voor het publiek is gratis. Cepari Human Capital is initiatiefnemer van Cepari Golf en draagt bij aan de beleving en ontwikkeling van het golfspel door middel van het organiseren van unieke golfevenementen. Voor meer informatie klik hier:

Topgolfers in actie

Op maandag 26 mei 2008 wordt op het Rijk van Nijmegen het eerste Cepari Open georganiseerd. De Nederlandse top van de golfwereld zal deelnemen aan dit golfevenement. Joost Luijten, Inder van der Weerelt, Will Besseling en Marjet van de Graaff van Golf Team Holland gaan de strijd met elkaar aan.

Daarnaast nemen ook de spelers van het Talent Fund, Floris de Vries en Tim Sluiter, zo'n 20 golfpro's en BN-ers deel. Niet alleen de Nederlandse topgolfers, maar ook de top van het Nederlandse bedrijfsleven zal tijdens het evenement voor de winst gaan. Het evenement is gratis toegankelijk voor iedereen die deze golftoppers in actie wil zien.

Amateur Golfkampioenschap

Naast het neerzetten van een uniek golfevenement voor golfminnend Nederland is het doel van het toernooi is om goede amateur golfers de kans geven de kwaliteit van een PGA golftoernooi te ervaren, inclusief de benodigde spanning en strijd van een wedstrijd op topniveau. Het Cepari Open is hét amateur golfkampioenschap van Nederland. Het Cepari Open is één van de meest prestigieuze titels die een amateurgolfer kan winnen. In totaal kunnen 108 golfers zich voor het Cepari Open kwalificeren.

Kwalificatie

Om een kwaliteitstoernooi te waarborgen is deelname aan het Cepari Open bijna alleen mogelijk door deel te nemen aan de kwalificatiewedstrijden.

Deelname aan de wedstrijden van Het Rijk, Burggolf en The Competitors zijn manieren om direct te worden gekwalificeerd. Reeds 48 spelers hebben zich gekwalificeerd voor het Cepari Open vanwege hun prestaties in de golfwedstrijden bij een van de Cepari Golfpartners. Er zijn tevens nog achttien extra plaatsen beschikbaar voor betaalde deelname, voor de golfer die graag eens met echte topgolfers wil spelen. De kosten hiervoor zijn € 70 (excl. BTW) per persoon.

Cepari Golf

Cepari golf is de golfprovider van Nederland en werkt samen met partners zoals Het Rijk, Golf Team Holland, Stichting Strandgolf Scheveningen, en PGA Holland. Ceparigolf is uw partner voor deelname aan en organisatie van (bedrijven)toernooien, (provinciale) wedstrijden, (business)contacten, (amateur)interlands en workshops. Cepari golf wil op deze wijze, samen met haar partners, bijdragen aan de verdere ontwikkeling van de golfsport in Nederland. Voor meer informatie zie www.ceparigolf.nl

Over Cepari

Cepari Human Capital beschikt over ruim 20 jaar specialistische ervaring op het gebied van Human Capital Management in de financiële en zakelijke dienstverlenende sector in Nederland. De gebundelde expertise binnen Cepari Human Capital bestrijkt volledig de verzekeringstechnische, bancaire, ICT en financieel-technische vakgebieden. Cepari telt ruim 250 medewerkers en is gevestigd in Houten. Zie voor meer informatie www.cepari.nl