Golfreisgids

Scope Travel Guides lanceert onder de naam Scope Golf Travel Guide een unieke online golfreisgids. Op de site www.scopegolftravelguide.com kunnen golfers golfarrangementen van zeer uiteenlopende reisaanbieders bekijken en vergelijken. Scope Golf Travel Guide is geen reisbureau of reisorganisatie maar een geheel onafhankelijk initiatief in de golfreisbranche. Scope Golf Travel Guide is hiermee hét startpunt op internet voor golfers op zoek naar de ideale bestemming Scope Golf Travel Guide is de nieuwe naam voor Strokeplay Travel, dat al ruim een jaar actief de wensen over golfreizen op internet test.

Veel golfers bleken behoefte te hebben aan een overzichtelijke website waarop alle golfreisarrangementen duidelijk gepresenteerd staan. Deze vraag bestond niet alleen bij Nederlandse golfers, maar ook bij golfers uit andere Europese landen. Om aan deze vraag te voldoen heeft Scope Golf Travel Guide haar nieuwe internationale site gelanceerd. Ook de wensen van golfreisaanbieders zijn verwerkt in de site: reisaanbieders willen hun golfarrangementen snel aan kunnen passen en boekingen rechtstreeks met de klant afhandelen.

Scope Golf Travel Guide laat daarom helder zien wie de aanbieder van het golfarrangement is, hoe aanvullende informatie te verkrijgen is en hoe het arrangement te boeken is. De nieuwe site toont niet alleen het aanbod van veel golftouroperators maar juist ook van kleinere aanbieders, die lastiger op internet te vinden zijn. Van heel voordelige korte golfweekends tot zeer exclusieve bestemmingen: alle golfarrangementen zijn vermeld met heldere afbeeldingen, duidelijke beschrijvingen en prijzen. Het vergelijken van de verschillende golfarrangementen en bestemmingen wordt daarmee erg gemakkelijk voor de veeleisende golfer. Scope Golf Travel Guide plaatst de beste en interessantste golfarrangementen op haar eigen site.

Hiermee biedt de site veel mogelijkheden voor de golfer, die op verschillende manieren kan zoeken naar zijn golfarrangement: bijvoorbeeld op land, bestemming, golfbaan of accommodatie. De bezoeker vindt uitgebreide informatie over de golfarrangementen, inclusief een duidelijke omschrijving, heldere foto's en de details van de golfbanen. Voor meer informatie kan hij direct per e-mail of telefoon contact opnemen met de reisaanbieder.

Ook kan hij doorklikken naar de site van de reisaanbieder om informatie op te vragen of direct te boeken. Iedere dag komen er nieuwe golfarrangementen van verschillende golfaanbieders bij! Zie www.scopegolftravelguide.com voor het complete aanbod golfreizen.

{mosgoogle}