Golfers Magazine

Het vijfde nummer van Golfers Magazine staat in het teken van het KLM Open, Maarten Lafeber laat u alvast zien hoe ‘combinatiehole 12’ moet worden gespeeld. Ook in dit nummer aandacht voor Royal Liverpool dat van 20-23 juli voor de elfde keer het strijdtoneel zal zijn voor het Brits Open.

Een oude onbekende
Royal Liverpool is voor het eerst sinds 1967 gastheer van het Brits Open. In dat jaar werd hier voor het laatst gestreden om The Claret Jug. Anno 2006 bestaat echter de vrees dat de toppers deze historische linkscourse zullen vermorzelen…
 
Een bizar US Open
De ontknoping was fascinerend en dramatisch. Phil Mickelson, Colin Montgomerie, Jim Furyk en Padraig Harrington verspeelden hun kans op de zege in het 106de US Open en daardoor kon de Australiër Geoff Ogilvy toeslaan.
Niet dralen, kopen!
Maarten Lafeber laat zien waarom ook u aan de hybride moet. 

Grenzeloze ambitie
Krijgt Dorhout Mees een topbaan voor ons Open?
 
Caddie met visie
In 1975 kreeg Joop Landman het verzoek of hij wilde caddiën tijdens het Dutch Open voor een onbekende jonge Spaanse speler Ballesteros. Landman droeg de tas van de achttienjarige en wist het na afloop zeker: dit wordt een ster.
 
Franse dominantie
Op de Eindhovensche Golfclub in Valkenswaard kon na drie toernooidagen teruggeblikt worden op een zeer succesvol KLM Ladies Open. En met Stéphanie Arricau kreeg het KLM Ladies Open wéér een Franse winnares.
 
Golf Club Pau
De oudste golfbaan van het Europese continent viert deze zomer zijn honderdvijftigste verjaardag. Anderhalve eeuw geschiedenis maakt Golf Club Pau tot een bijzondere club, die trots is op het verleden, maar tegelijk de toekomst niet schuwt.
  
En verder: swing sequence in beeld, regels, columns en reisverhalen naar de Schotse Hybriden en Zuid-Wales.