Exotics-, Bazooka- en Geomax-golfproducten zijn nu verkrijgbaar in Nederland

Exotics-, Bazooka- en Geomax-golfproducten zijn nu verkrijgbaar in Nederland. Het Amerikaanse PGA topmerk Tour Edge heeft het bedrijf The TeeBox uit Waddinxveen uitgekozen als exclusieve importeur van zijn kwalitatief hoogstaande golf-hardwarelijnen voor de Benelux. Het golfmerk is dankzij kwaliteit, prijsstelling en de filosofie van Tour Edge al 23 jaar een begrip in de Verenigde Staten.

De Tour Edge-golfproducten zijn daarmee eindelijk verkrijgbaar in Nederland, België en Luxemburg. En dat werd tijd, want in de Verenigde Staten hebben veel golfers in het 23-jarig bestaan van Tour Edge een duidelijke keuze gemaakt voor het golfmerk. Tour Edge kon daardoor uitgroeien tot een top tien speler op de Amerikaanse golfmarkt.

Filosofie
De prijs/kwaliteitsverhouding van de merklijnen van Tour Edge hebben alles te maken met de filosofie van Tour Edge directeur, oprichter en voormalig pro. Hij is er namelijk van overtuigd dat golfers teveel geld betalen voor middelmatige producten. Er gaat volgens hem meer geld naar dure reclamecampagnes dan naar de ontwikkeling van de technologie Daarom heeft Tour Edge zich altijd toegelegd op kwaliteit. Het feit dat minstens 5 procent van alle golfers in de Verenigde Staten heeft gekozen voor Tour Edge-producten en dat pro’s steeds vaker hun golftas aanvullen met deze producten, bewijst dat de filosofie zijn doel niet voorbij schiet. Want niet alleen de kwalitatief hoogwaardige golflijn Exotics van Tour Edge, die niet onder doet en zelfs beter is dan het merendeel van de top golfproducten op de Amerikaanse markt, maar ook de meer betaalbare Tour Edge golfproductlijnen Bazooka en Geomax zijn in Amerika zeer populair. Het is daarom ook niet vreemd dat Tour Edge met meerdere producten al enkele jaren achter elkaar in de prijzen valt in de kwaliteitsrankings van het internationale golfblad Golf Digest.

Prijs/kwaliteitsverhouding
De filosofie van Tour Edge sluit geheel aan bij The TeeBox. Het bedrijf uit Waddinxveen, importeur en groothandel van alle Tour Edge-golflijnen en van de leukste golfgadgets in Europa, staat in alle producten die zij voeren voor een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding voor zowel consument als voor de retailer. The TeeBox streeft tevens naar een nauwe samenwerking met alle golfshops in Nederland. De shops weten wat de speler wil en The TeeBox wil leveren wat de golfer wil. Met het toevoegen van de Tour-Edge-producten aan zijn assortiment is The TeeBox ervan overtuigd dat het nog beter aan deze doelstelling kan voldoen.

{mosgoogle}