Amsterdam Golf

Op 14, 15 en 16 maart aanstaande vindt de tweede editie plaats van Amsterdam Golf, het grootste indoor golfevenement van Nederland. In de Amsterdam RAI zal ruim 12.000 m2 in het teken staan van deze snelst groeiende sport van Nederland. Organisator Holland Golf Events verwacht op Amsterdam Golf 2008 meer dan 15.000 bezoekers, ruim 4.000 bezoekers meer dan in 2007. Nienke Nijenhuis, voormalig topgolfster, wordt het gezicht van Amsterdam Golf. Zij zal actief betrokken zijn bij de tweede editie van dit golfevenement. Voor meer informatie: www.amsterdam-golf.com .

Start golfseizoen 2008

Na het succes van de eerste editie in 2007 vindt komend voorjaar opnieuw het indoor event Amsterdam Golf plaats. Dit golfevenement staat bekend als dé plek om het golfseizoen 2008 goed te beginnen. Arthur Beerendonk, initiatiefnemer Amsterdam Golf: "Elfduizend bezoekers trokken er in 2007 langs de kassa's van Amsterdam Golf. Ik verwacht dat dit aantal komend jaar met gemak overtroffen zal worden. Golf is inmiddels namelijk de 3e sport van Nederland. In maart begint het bij de meeste golfers alweer te kriebelen en daar spelen wij met dit indoor golfevenement op in", aldus Beerendonk.

Nienke Nijenhuis

Nienke Nijenhuis heeft haar naam en gezicht verbonden aan Amsterdam Golf 2008. De voormalig topgolfster zal actief betrokken zijn bij de tweede editie van dit golfevenement. "Deze beurs is een fantastisch initiatief", aldus Nijenhuis. "Het is dé manier om golf in Nederland voor een breed publiek toegankelijk te maken. Golf is de snelst groeiende sport van Nederland. De volgende stap is dat iedereen het ook echt als ‘sport' gaat zien. Ik hoop daar op deze manier een steentje aan bij te kunnen dragen", aldus Nijenhuis.