Amsterdam Golf nog grootser, nog beter

Golfend Nederland kan zich opmaken voor een nieuw Amsterdam Golf. Dit evenement werd afgelopen voorjaar in de RAI georganiseerd en het festijn krijgt een vervolg. Van 14 tot en met 16 maart aanstaande kunnen golfliefhebbers wederom in de RAI terecht voor een “actieve beurs” die nog grootser, groter en beter is.

Organisator Arthur Beerendonk: ‘Dit jaar konden we de 11.000 bezoekers ontvangen op 9.000 vierkante meter. Dat wordt met meer dan een derde uitgebreid. In maart 2008 is in de RAI 12.500 vierkante meter gereserveerd. Gezien het succes van de eerste editie van Amsterdam Golf is het te verwachten dat er volgend jaar minstens 15.000 bezoekers zullen zijn.’

Amsterdam Golf 2008 zal alles bieden voor de actieve golfer, die zich gedurende de drie dagen nog beter kan voorbereiden op het nieuwe seizoen. De bezoekers zullen ook kunnen genieten van een fantastische nieuwe golfshow van ‘Magic’ Joost Hage.

In publicitair opzicht zal Amsterdam Golf 2008 worden ondersteund door twee marktleiders: Dagblad De Telegraaf en Golfers Magazine. Zij zullen de officiële mediapartners zijn. Kort voor aanvang van Amsterdam Golf publiceren zowel De Telegraaf als Golfers Magazine een uitgebreide beursspecial.

Meer over Amsterdam Golf 2008 kunt u hier vinden.

{mosgoogle}