Amsterdam Golf 6-7-8 maart

Van 6 t/m 8 maart 2009 laat dit grootste indoor golfevenement van Nederland veel vernieuwing zien, zowel in het aanbod van standhouders als bij het entertainment en de vele activiteiten. Een sportief dagje uit voor iedereen die van golfen houdt! Vooral meer te koop. Amsterdam Golf weer in de RAI

De grootste verandering zal de uitbreiding van het aantal shops zijn; men kan straks niet alleen terecht bij GolfPlaza, maar ook bij vele andere aanbieders van equipement, accessoires en kleding. Dat wordt dus fijn winkelen met vele aantrekkelijke aanbiedingen. En voor bijvoorbeeld golfreizen en -vastgoed bent u hier wederom op de juiste tijd en plaats.

GolfPlaza is in 2009 weer preferred retailer en als partner van het eerste uur zal deze dan ook de grootste (400 m2!) winkel bezetten. Eigenaar van GolfPlaza, Ger Wagemakers: "Dit is in ieders belang en wij zijn als grootste aanbieder alleen maar gebaat bij het vergelijken door de bezoekers, want we zijn ervan overtuigd dat we de beste producten voor de beste prijs kunnen bieden". Nieuw spektakel op centrale plein Het spektakelplein zal wederom het centrum zijn met een geweldig gevarieerd aanbod: In ieder geval komt er een geheel nieuwe trickshow, ditmaal uitgevoerd door twee artiesten en vindt hier de door velen zeer gewaardeerde Fashion Show plaats en Phil Allen, de coach van o.a. Joost Luiten, geeft er demonstraties.

Verbeter het spel Goede scores hangen veelal af van het korte spel… Daarom in 2009 meer aandacht hiervoor op een grote green. Alles wat met putten en kort spel te maken heeft is hier te vinden. U kunt er zelfs kennismaken met mental coaching. Testen en slaan Uiteraard kan men terecht op de driving range om de noviteiten en topproducten van de grote stokkenmerken zelf te testen, alsook op een groot aantal simulatoren. Daar kunnen bezoekers onder meer voor mooie prijzen om de Longest en de Neary strijden. Jeugd In het weekend is net als in 2008 de Fun Factory van de NGF voor de jongste golfers op de Kids Course, voor de topjeugd komen er wedstrijden op een simulator. Golf en HISWA Watersport en golf een ideale combinatie?

Zeker van 6 t/m 8 maart 2009, want dan kan men met een flinke korting beide evenementen in de RAI bezoeken! Al met al voldoende aanleiding om uit te kijken naar Amsterdam Golf 2009; we zien u (weer) graag! Meer informatie: www.amsterdam-golf.com

{mosgoogle}