Amsterdam Golf 2009

Tijdens Amsterdam Golf 2009, het grootste indoor golfevenement van Nederland van 6 t/m 8 maart in de RAI, is golftouroperator Pin High Golftravel volop aanwezig. Zo organiseert het in samenwerking met ANWB Golf een unieke puttingcompetitie. Hierbij krijgt de winnende deelnemer een puttinggreen in zijn/haar eigen tuin aangelegd. Tevens presenteert Pin High Golftravel de nieuwe zomerbrochure, waarin zij als enige golftouroperator golfreizen naar Zwitserland aanbieden. Daarnaast is het landenassortiment flink uitgebreid, alsmede het aantal shortbreaks in en om Nederland. Voor meer informatie zie www.pinhigh.nl Puttinggreen in achtertuin

Van vrijdag 6 maart tot en met zondag 8 maart vindt de derde editie plaats van Amsterdam Golf: het grootste indoor golfevenement van Nederland. Pin High Golftravel is uiteraard van de partij en bevindt zich met een stand prominent tegenover het spektakelplein. Matthijs Hermsen, marketingmanager van Pin High Golftravel: “Pin High Golftravel heeft voor alle aanwezige golfliefhebbers veel in petto, zoals een dagelijkse loting met mooie golfreizen als prijs en een ludieke puttingcompetitie waarbij een echte puttinggreen te winnen is! ”, aldus Hermsen. In samenwerking met ANWB Golf organiseert Pin High Golftravel tijdens Amsterdam Golf 2009 een puttingcompetitie, waarbij de winnaar een puttinggreen van European Golf in zijn/haar tuin krijgt aangelegd. Bezoekers aan Amsterdam Golf 2009 kunnen gratis deelnemen aan deze putting-actie en zo meedingen naar de hoofdprijs.

Op zondagmiddag 8 maart wordt op de stand van Pin High Golftravel de winnaar bekend gemaakt. Nieuwe Zomerbrochure Tijdens Amsterdam Golf 2009 presenteert Pin High Golftravel tevens de nieuwe zomerbrochure, waarin het landenassortiment ten opzichte van vorig jaar flink is uitgebreid, alsmede het aantal shortbreaks in en om Nederland.

Als enige golftouroperator biedt Pin High nu ook golfreizen naar Zwitserland aan. Daarnaast organiseert Pin High Golftravel deze zomer verschillende reizen met clinics en kidsclinics. “Voor iedere golfer met een handicap die meer baanervaring wil opdoen, bieden wij nu de mogelijkheid om drie dagen met de Head PGA pro van Pin High te spelen: “Playing with the Pro” ”, aldus Hermsen. “Naast deze clinic bieden wij nu ook speciale kidsclinics aan, waarbij kinderen 20 uur golfles krijgen gedurende 7 dagdelen.

En in de tussentijd kunnen de ouders zelf heerlijk golfen!” Na de lancering op Amsterdam Golf 2009 wordt de nieuwe zomerbrochure naar 35.000 Nederlandse huishoudens verzonden en is deze gratis aan te vragen via www.pinhigh.nl

{mosgoogle}