Amsterdam Golf

De editie van Amsterdam Golf 2009 zal veel vernieuwing laten zien, zowel in het aanbod van standhouders als bij het entertainment en de activiteiten. Van 6 tot en met 8 maart zal de derde editie van Amsterdam Golf plaats vinden in de Hollandhal van de Amsterdam RAI. Het spektakelplein zal het centrum zijn met een geweldig gevarieerd aanbod van vermaak en ook de door velen zeer gewaardeerde modeshow zal hier plaatsvinden.

Er komt een geheel nieuwe trickshow, uitgevoerd door twee artiesten! Er zijn meer mogelijkheden tot korte lessen bij deskundige pro’s en er zal veel meer aandacht zijn voor het korte spel waar de goede scores mee behaald kunnen worden. Een groot deel van de hal wordt gereserveerd voor het korte spel. Hier kan men instructies, trainingsmiddelen, mentale begeleiding, de nieuwste wedges en putters, boeken, dvd’s en alles wat betrekking heeft op het korte spel vinden.

Eén van de hoogtepunten van 2008 was de competitie van de European Longdrivers, dit zal in 2009 weer een spectaculair onderdeel vormen. Uiteraard zijn er weer een 20-tal afslagplekken beschikbaar, waar men de topproducten van de stokkenmerken zelf kan testen. Iedereen kan deelnemen aan wedstrijdjes (Longest, Neary) op de simulatoren, waarbij men prachtige prijzen kan winnen. De Fun Factory van de NGF zal in het weekend aanwezig zijn op de Kids Course voor de jongste jeugd, en de oudere topjeugd wordt uitgedaagd om hun klasse te tonen.

GolfPlaza is ook dit jaar weliswaar weer preferred retailer en als partner van het eerste uur zal deze ook de grootste winkel invullen (400 m2), maar daarnaast zullen er ook andere aanbieders aanwezigzijn met golfequipement, mode en accessoires. Zo kunnen de bezoekers ook alles vergelijken, net zoals dat bij bijvoorbeeld banen, reizen en huizen kan. Eigenaar van GolfPlaza, Ger Wagemakers: “Dit is in ieders belang en wij zijn als grootste aanbieder alleen maar gebaat bij het vergelijken door de bezoekers, want we zijn ervan overtuigd dat we de beste producten voor de beste prijs kunnen bieden.

” Amsterdam Golf 2009 valt gelijk met de laatste drie dagen van de HISWA

{mosgoogle}