Gehandicaptengolf

De opbrengst van de Charity Challenge bij het KLM Open op zaterdag 18 augustus gaat naar de Nederlandse Golfvereniging voor Gehandicapten (NGG).

Dit maakte KLM Open toernooidirecteur Daan Slooter gisteren bekend bij de opening van het Dutch Disabled Open op BurgGolf Purmerend. De Charity Challenge wordt zaterdag 18 augustus op de Kennemer Golf & Country Club in Zandvoort gehouden.

In de Charity Challenge worden bedrijventeams gekoppeld aan bekende Nederlanders. Prominenten die zullen meedoen zijn Beau van Erven Dorens, Xander de Buisonjé, Tom Okker, Winston Gerschtanowitz, Bryan Roy en vele anderen.

Tineke Loogman, voorzitter van de NGG: ‘Met de opbrengst van deze dag kunnen wij via clinics door het hele land meer mensen met een lichamelijke beperking in aanraking laten komen met golf. Daarnaast zullen we investeren in een paragolfer (foto), een speciale buggy waarmee mensen die niet kunnen lopen toch kunnen golfen.’

THIS IS GOLF, organisator van het KLM Open en KLM Ladies Open en uitgever van de gratis golfkrant GOLF Weekly, heeft zich als partner verbonden aan de Nederlandse Golfvereniging voor Gehandicapten.

{mosgoogle}