Golfbaan in Cochem (D) open voor publiek

Afgelopen week is in Duitsland het Championship Course Cochem in gebruik genomen. Golfliefhebbers kunnen voor een greenfee prijs van € 47,50 terecht op de nieuwe baan. Rondom het complex zijn bijna 400 vakantie/koopwoningen gebouwd die door Roompot verhuurd en verkocht worden.

Wie het nuttige met het aangename wil combineren van gebruikmaken van de diverse arrangementen. Zo kan een GVB cursus van een week gecombineerd worden met een verblijf in het vakantiepark. Onderstaand een extract van de site van Roompot waarin de baan beschreven wordt. 

Golfbaan Cochem is één van de mooiste banen in de wijde omgeving. De baan ligt in een prachtig eeuwenoud heuvelachtig landschap. Zowel de beginnende als de gevorderde speler komt hier ruimschoots aan bod.

Championship Course Cochem
Op de schitterende Golfbaan Cochem vormen glooiende holes, fraaie waterpartijen en bunkers een fascinerend landschap voor elke golfer. Gesitueerd op een heuvel in een spectaculair bos- en parklandschap. Bij vrijwel elke hole heeft de speler prachtige uitzichten op het omringende natuurlandschap. Hier gaan golf en natuur harmonieus in elkaar over.

Elke golfer, beginnend of gevorderd, jong en oud kan hier op elk moment van de dag komen spelen. Kom kijken en proef de sfeer, de hele familie is welkom. Op bijna 90 hectaren is door de Duitse toparchitect Staedler een fantastische Championship Course aangelegd. Golfbaan Cochem beschikt over zeer uitgebreide oefenfaciliteiten zoals een mooie 9 holes par 3 oefen baan, de deels overdekte Driving Range met 60 afslagplaatsen, putting green en chipping area.