Golfbaan de Swinkelsche opent haar deuren

Donderdag 31 mei is de naam bekend gemaakt van de Par-3 baan. Deze zal voortaan onder de naam Peelrijtbaan bekend staan. De bedenker van de naam, dhr. Boerekamps uit Someren, had deze naam tijdens de Open Dag geopperd in de prijsvraag die hiervoor was uitgeschreven. Aangezien het beekje de Peelrijt door dit gedeelte van de golfbaan slingert, is deze naam zeer toepasselijk!
Tijdens de bekendmaking van de naam heeft dhr. Boerekamps de eerste scorekaart overhandigd gekregen. Dit samen met de prijs, een ronde over de golfbaan die hij van een naam heeft voorzien!

De 9 holes van de Par-3 baan gaan vanaf vrijdag 1 juni open en er kan worden gegolfd op de prachtige holes rondom de aquarange en in de bossen.
Ook de driving range is geopend, zodat u kunt komen oefenen aan uw swing.

Wanneer u het golfspel wilt leren, kunt u vanaf heden ook terecht bij ons. Golfschool Arthur Kleeven heeft verschillende mogelijkheden om het spel onder de knie te krijgen, zoals een starterscursus, inlooplessen, maar ook privélessen zijn mogelijk.
Voor een leuke dag met vrienden, familie of personeel, kunt u bij ons informeren naar de mogelijkheden voor een golfclinic.  Meer info hierover kunt u vinden op onze website www.swinkelsche.nl onder het kopje ‘golfschool’.

Aan de 18 holes van de Championship Course is de laatste maanden hard gewerkt. Hieraan wordt momenteel de laatste hand gelegd qua grondwerkzaamheden, zodat de laatste holes binnenkort kunnen worden ingezaaid. Deze baan zal in het voorjaar van 2013 compleet bespeelbaar zijn.

Ook wanneer u een wandeling heeft gemaakt bij het Keelven, bent u van harte welkom in ons clubhuis of op het terras om een drankje en/of hapje te nuttigen.